Wettelijke Kennisgeving

Lokku Limited is een dochteronderneming van Mitula Group

Mitula Group is een toonaangevend bedrijf in de digitale advertentie-sector. Met hoofdkantoor in Madrid, Spanje, beheert Mitula Group verschillende verticale portaalwebsites en zoekmachines. De gebruikers van de websites van Mitula Group kunnen advertenties doorzoeken in verschillende verticale markten, waaronder vastgoed, auto's, jobs, mode en, in sommige landen, vakantieverhuur. Hierdoor kunnen gebruikers met één enkele zoekopdracht resultaten bekijken van verschillende adverteerders en kunnen ze genieten van een meer efficiënte en gebruiksvriendelijke zoekervaring dan deze die aangeboden wordt op een gewone advertentiewebsite.

1. Details van de eigenaar van deze website en de gegevensbeheerder

De identificatiedetails van de eigenaar van de website worden hieronder weergegeven:

Lokku Limited is een bedrijfsentiteit en dochteronderneming van Mitula Group, met maatschappelijke zetel te First Floor 7-10 Chandos Street, London, UK W1G 9DQ en Btw-nr 5712175. Het algemene e-mailadres voor alle aangelegenheden met betrekking tot deze dienst is: contacto@mitulagroup.com.

2. Vertrouwelijkheid

Bij Mitula Group respecteren we uw privacy. We begrijpen hoe belangrijk persoonlijke gegevens zijn voor onze gebruikers en klanten. Raadpleeg voor meer informatie ons privacybeleid.

3. Intellectuele eigendomsrechten, geregistreerde handelsmerken en software

De broncode, grafische elementen en het websiteontwerp zijn eigendom van een dochteronderneming van Mitula Group en worden beschermd door nationale en internationale wetten voor industrieel en intellectueel eigendom. De bundeling (te verstaan als de verzameling, rangschikking en samenstelling) van alle inhoud op de websites van Mitula Group is het exclusieve eigendom van één van de dochterondernemingen van Mitula Group en wordt beschermd door nationale en internationale wetten voor industrieel en intellectueel eigendom. Alle software die op de websites gebruikt wordt, of deze van de softwareproviders, wordt beschermd door nationale en internationale wetten voor industrieel en intellectueel eigendom. Elk ander gebruik van de inhoud van deze website, inclusief het verveelvoudigen, aanpassen, verdelen, overdragen, bekendmaken, tentoonstellen of vertegenwoordigen hiervan, volledig of gedeeltelijk, is ten strengste verboden.

Mitula Group en andere namen van producten, diensten, afbeeldingen en logo‘s van Mitula Group zijn handelsmerken die beschermd en geregistreerd zijn in de Europese Unie en andere landen. De namen van andere producten, diensten en bedrijven die in dit document vermeld worden zijn mogelijk geregistreerde handelsmerken van de bedrijven in kwestie.

4. Algemene voorwaarden voor het gebruik van de website

De website dient alleen en exclusief voor persoonlijk en informatief gebruik door internetgebruikers. Elke aanpassing, verveelvoudiging, duplicatie, kopie, verdeling, verkoop, doorverkoop of elke andere vorm van exploitatie voor commercieel of niet-commercieel gebruik is verboden. U, de gebruiker, gaat ermee akkoord om deze website niet te gebruiken voor doeleinden die onwettig zijn of op grond van ethiek, goed vertrouwen, goede praktijk of een wet verboden zijn.

Teneinde toegang te verkrijgen tot uw zoekopdrachten, kan u zich inschrijven om e-mail alerts te ontvangen alsook een gebruikersaccount aanmaken. Mitula Group zal deze dienst gratis en voor een onbeperkte periode aanbieden, zolang u uw inschrijving of gebruikersaccount niet annuleert of uw gebruikersaccount niet frauduleus gebruikt. Mitula Group behoudt zich het recht voor om de algemene voorwaarden van de dienst te allen tijde te wijzigen, na het op de hoogte te hebben gebracht van de gebruikers die bij ons geregistreerd zijn en zich ingeschreven hebben voor onze diensten.

5. Beperkte aansprakelijkheid

Mitula Group zal het nodige doen om ervoor te zorgen dat deze website en hun diensten goed werken en dat deze voortdurend beschikbaar zijn. Mitula Group kan echter niet garanderen dat de website en de diensten te allen tijde beschikbaar zijn zonder enige vertragingen of onderbrekingen. Mitula Group aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor directe of indirecte schade, leed of inkomstenverlies als gevolg van een slechte werking van deze website.

De advertenties die gepubliceerd worden op websites van Mitula Group worden geleverd door derde partijen. Mitula Group heeft geen controle over de inhoud, diensten of producten die door deze derde partijen aangeboden worden. Als zodanig zal Mitula Group geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor gevolgen te wijten aan een gebrek aan authenticiteit, integriteit, actualiteit of nauwkeurigheid van de advertenties opgenomen in onze lijsten of op de websites van derde partijen. We raden aan dat u bij vragen betreffende de nauwkeurigheid of integriteit van de informatie van een product,contact met ons opneemt om de informatie met de leverancier te verifiëren.

6. Links naar websites van derde partijen

Deze website bevat honderden links naar andere websites die niet beheerd worden door Mitula Group. Deze links zijn opgenomen in elke advertentie en dienen om de gebruiker door te verwijzen naar de website die alle informatie betreffende die advertentie bevat. Mitula Group heeft geen enkele controle over deze websites en kan niet aansprakelijk gehouden worden voor hun inhoud.

Mitula Group haalt de vastgoedadvertenties rechtstreeks van de originele website waar de beheerder of vastgoedmakelaar de advertentie plaatste. Dienovereenkomstig moet de gebruiker de adverteerder contacteren voor het minimum aan informatie dat geleverd moet worden voor het kopen of huren van een woning overeenkomstig de geldende wetgeving.

7. Geldende wetgeving

Deze algemene voorwaarden, het privacybeleid en het cookiebeleid, en elke andere interactie tussen de gebruiker, de website en Mitula Group zijn onderhevig aan de Spaanse wetgeving.

De partijen gaan akkoord dat alle disputen of claims die tussen hen ontstaan, zoals aangegeven in deze algemene voorwaarden, het privacybeleid en het cookiebeleid, en elke andere interactie tussen de gebruiker, de website en Mitula Group, behandeld zullen worden door de rechtbanken en tribunalen van Madrid, Spanje, en bijgevolg expliciet afzien van elk ander geldend rechtsgebied.

8. Wijzigingen

Mitula Group behoudt zich het recht voor om te allen tijde wijzigingen aan te brengen aan deze website, en de bijhorende algemene voorwaarden en wettelijke kennisgeving. We zullen al het mogelijke doen om u op voorhand op de hoogte te brengen via de contactmethoden die wij als gepast beschouwen. In elk geval raden we aan dat u deze algemene voorwaarden op regelmatige basis leest.

Laatst bijgewerkt: 21/05/2018