Start > Frequent gestelde vragen

Welkom bij Nestoria, een gebruiksvriendelijke woningzoekmachine.

Wat is de Nestoria-ranking?

Een groot deel van onze technische werkzaamheden betreft het verbeteren van het algoritme dat bepaalt welke resultaten we u laten zien wanneer u een zoekopdracht uitvoert. Het is een complexe vergelijking op basis van positie, kwaliteit en enkele andere geheime parameters. Ons team probeert voortdurend dit algoritme te verbeteren. Het resultaat van dit alles noemen we de Nestoria-ranking.

Is Nestoria een makelaarskantoor?

Nee. Wij zijn een zoekmachine die woningadvertenties groepeert. Wij verkopen geen appartementen of hypotheken; wij verkopen niets. We bieden dezelfde service als zoekmachines zoals Google of Yahoo!. Zij geven de websites weer waarnaar je op zoek bent, met het enige verschil dat wij ons beperken tot woningen.

Er staat een woning te koop in mijn straat, maar ik kan deze niet terugvinden op Nestoria. Waarom niet?

Wij kunnen enkel die woningadvertenties tonen die met ons gedeeld worden door de portaalwebsites. We werken eraan om het aanbod zo volledig mogelijk te maken. Als je een portaalwebsite weet waarmee we nog niet samenwerken, laat het ons dan weten via dit contactformulier.

Is Nestoria gratis?

Ja, Nestoria is gratis voor de internetgebruiker die op zoek is naar een woning.

Hoe correct is de informatie op Nestoria?

De data op onze website worden gehaald uit de feeds die onze partners ons aanleveren, en in sommige uitzonderlijke gevallen ook uit info die wij online verzamelen. Wij proberen steeds de vastgoedinformatie zo accuraat en up-to-date mogelijk te houden. Indien u toch incorrecte informatie zou vinden op onze site, stuur ons dan een bericht zodat wij dit zo spoedig mogelijk kunnen nakijken en rechtzetten.

Hoe doet Nestoria zaken?

Ons bedrijfsmodel is gebaseerd op samenwerkingen met vastgoed-portaalwebsites, die geïnteresseerd zijn in het ontvangen van online verkeer gegenereerd vanuit Nestoria.

Hoe en waar kan ik meer informatie verkrijgen over een woning gevonden op Nestoria?

Klik op de advertentie, en je wordt automatisch doorgewezen naar de website van de portaalwebsite van één van onze partners waar je meer info kan vinden in de vorm van een emailadres, telefoonnummer of contactgegevens van de makelaar.

Ik ben de eigenaar van een woning en wens deze te verkopen/verhuren. Wat moet ik doen opdat mijn woning op Nestoria verschijnt?

De woningadvertentie plaatsen op de website van één van onze partners.

Slaat Nestoria mijn persoonlijke gegevens op wanneer ik deze website gebruik?

Nee, we slaan uw persoonlijke gegevens niet op. We gebruiken wel, net als veel andere websites, anonieme analysesoftware die ons toelaat om te begrijpen hoe onze bezoekers onze site gebruiken, om problemen op te sporen en onze service te verbeteren. Wij nemen uw privacy zeer serieus en u kan het privacybeleid van onze website hier lezen. Indien u nog verdere vragen zou hebben, dan kan u ons die doorsturen via dit contactformulier.

Waarom worden niet alle woningen op de kaart getoond?

Nestoria heeft de toestemming niet gekregen om de exacte locatie van een aantal woning te tonen. De exacte locatie bestaat meestal uit de straatnaam en huisnummer of de GPS coördinaten.

Bij Nestoria gebruiken we altijd de beste technologie om de advertenties te klasseren op een gestructureerde manier en met de hoogst mogelijke precisie en kwaliteit.

Hoe kan ik op de hoogte blijven van het nieuws in Nestoria?

De beste manier om op de hoogte te blijven van Nestoria is je te abonneren op onze blog (in het Engels) of door ons te volgen op Twitter.

Indien u op de hoogte wilt blijven van een specifieke zoekopdracht, welke nieuwe woningen op de markt komen in een bepaalde stad, dan zijn er een aantal aanvullende zoekhulpmiddelen die u kan gebruiken.

Kan ik de woningadvertenties van Nestoria op mijn eigen website plaatsen?

Ja, dat is mogelijk. Ga voor meer informatie naar onze hulpmiddelen voor webmasters.

Ik ben een makelaar, en ik wil graag weten of...

Ga naar veelgestelde vragen van makelaars

Heb je geen antwoord op uw vraag kunnen vinden? Geen probleem! Stuur ons uw vraag, en wij proberen jou zo spoedig mogelijk te antwoorden.

Bedankt voor je interesse in Nestoria. Wij hopen dat deze antwoorden hebben geholpen om uw vragen te beantwoorden.